Köpvillkor

Senast uppdaterad: 2024 03 01

Välkommen till Mobil-Outlet.se. Genom att göra ett köp på vår webbplats, accepterar du följande villkor. Vänligen läs dem noggrant.

1. Allmänt

Dessa allmänna villkor (“Villkor”) tillämpas när du som konsument (“Du”) placerar en beställning via Mobil-Outlet.se och motsvarande sidor, (“Webbplatsen”). Avtalet ingås mellan dig och Mobil-Outlet.se, (“Vi”, “Oss”). För att kunna beställa på Webbplatsen måste du acceptera dessa villkor.

2. Beställning

Beställning sker via Webbplatsen. En bekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter att beställning har genomförts. Beställningsbekräftelsen fungerar även som ditt kvitto på köpet.

3. Priser

Alla priser på Webbplatsen anges i SEK (svenska kronor) och inkluderar moms. Fraktkostnader kan tillkomma beroende på beställningens storlek och leveranssätt.

4. Betalning

Betalning kan ske på de sätt som anges på Webbplatsen. Vi använder oss av säkra betalningsmetoder och dina betalningsuppgifter hanteras säkert.

5. Leverans och frakt

Leveranstiden för varor beställda från Webbplatsen varierar beroende på produkt och leveranssätt. Vi strävar efter att skicka din beställning så snart som möjligt.

6. Ångerrätt

Som konsument har du 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. Ångerrätten gäller från den dag du mottagit varan. För att utöva din ångerrätt måste du meddela oss inom angiven tid.

7. Reklamation och returer

Om en vara är defekt eller inte motsvarar din beställning har du rätt att reklamera varan. Kontakta oss för information om hur du går tillväga med en reklamation.

8. Ändringar av villkoren

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i dessa villkor. Den senaste versionen av villkoren finns alltid tillgänglig på Webbplatsen.

Kontaktinformation

För frågor om dessa villkor eller andra förfrågningar, kontakta oss på: